Elkonstruktion & Projektering

Söker du hjälp med elkonstruktion & projektering i Östergötland med omnejd och vill ha en välutbildad och engagerad leverantör? Då har du hittat helt rätt! På TG:s El har vi arbetat med bland annat automation, styrning, reglering eller elteknik sedan 1982.

Vi står för helhetslösningar som innefattar allt från konstruktion och projektering till färdigställd installation och att anlita oss är mycket kostnadseffektivt då vi själva kan erbjuda projektering och bygghandlingar.

Vi hjälper dig dessutom med kalkyler, belysningsberäkningar, energiberäkningar och energieffektiviseringar.

Vi har ett stort kontaktnät av underleverantörer och samarbetspartners för att kunna hjälpa våra kunder med så väl stora entreprenader som de mindre jobben. För våra kunder innebär det att de kan lämna över ansvaret till oss, så löser vi det.

Medveten elkonstruktör i Östergötland

Vi vet att kundens trygghet är det allra viktigaste när vi anlitas för att ta hand om elkonstruktion och projektering i Östergötland. För att du som kund ska kunna vara säker på att vi jobbar så väl medvetet som effektivt har vi tagit fram policys för hur vårt arbete ska genomföras.

För oss är både tid och miljö av hög prioritet. Tid, för att vi alltid ska hålla vår tidsplan gentemot dig som kund. Miljö, eftersom en hållbar framtid är en förutsättning för vår bransch. Vi sätter en stor stolthet i att ha personal som är välutbildade och engagerade och som både följer våra policys och sätter kunden i första rummet.

Vi använder miljövänliga drivmedel och har alltid med oss nödvändig utrustning ut till kund. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig dialog med så väl kunder som personal och är mycket noga med att hålla tider och löften. Vi är därför ett självklart val när du söker en trygg leverantör för att utföra dina elinstallationer i Östergötland!

Har du frågor angående elkonstruktioner i Östergötland?

Vi gillar när våra kunder hör av sig. Är det något du vill veta om oss eller vill veta mer om elkonstruktioner och projektering i Östergötland? Du kanske vill ha en offert, få en tidsplan eller vara säker på att vi jobbar med behörig personal?

Vare sig det gäller en ombyggnad av en villa eller om du som företagare behöver hjälp med ett bygge finns vi där. Ring oss på 0122-161 80 eller skicka e-post till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi på TG:s El följer inte strömmen – vi leder den!