Elreparationer & Service

Söker du hjälp med elreparationer och servicearbete av elinstallationer i Östergötland med omnejd och vill ha en välutbildad och engagerad leverantör? Då har du hittat helt rätt! På TG:s El har vi arbetat med bland annat service och reparationer sedan 1982.

Med snabba och smarta elinstallationer och med fokus på kundservice utför vi alla typer av service och reparationsarbeten av elektrisk utrustning. Vi utför installationer i samband med badrumsrenoveringar, köksbyten eller vid mindre om- och utbyggnationer och vi har ett nära samarbete med ett flertal större hyresvärdar samt Finspångs och Norrköpings kommun. I dagsläget har vi åtta kunniga och drivna servicetekniker som utgår från Finspång och fyra som utgår från Norrköping. Genom dem kan du bland annat få innovativa lösningar på belysning och smarta hem. Vi har ett stort kontaktnät av underleverantörer och samarbetspartners för att kunna hjälpa våra kunder med så väl stora entreprenader som de mindre jobben. För våra kunder innebär det att de kan lämna över ansvaret till oss, så löser vi det.

Medveten leverantör av elreparationer & service i Östergötland

Vi vet att kundens trygghet är det allra viktigaste när vi anlitas för att ta hand om elinstallationer i Östergötland. För att du som kund ska kunna vara säker på att vi jobbar så väl medvetet som effektivt har vi tagit fram policys för hur vårt arbete ska genomföras.

För oss är både tid och miljö av hög prioritet. Tid, för att vi alltid ska hålla vår tidsplan gentemot dig som kund. Miljö, eftersom en hållbar framtid är en förutsättning för vår bransch. Vi sätter en stor stolthet i att ha personal som är välutbildade och engagerade och som både följer våra policys och sätter kunden i första rummet.

Vi använder miljövänliga drivmedel och har alltid med oss nödvändig utrustning ut till kund. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig dialog med så väl kunder som personal och är mycket noga med att hålla tider och löften. Vi är därför ett självklart val när du söker en trygg leverantör för att utföra dina elinstallationer i Östergötland.

Har du frågor angående elreparationer i Östergötland?

Vi gillar när våra kunder hör av oss. Är det något du vill veta om oss eller om reparationer och service i Östergötland? Du kanske vill ha en offert, få en tidsplan eller vara säker på att vi jobbar med behörig personal?

Vare sig det gäller en ombyggnad av en villa eller om du som företagare behöver hjälp med ett bygge finns vi där. Ring oss på 0122-161 80 eller skicka e-post till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi på TG:s El följer inte strömmen – vi leder den!