Fiber, Tele & Data

Söker du hjälp för installation av fiber, tele eller data i Östergötland med omnejd och vill ha en välutbildad och engagerad leverantör? Då har du hittat helt rätt! På TG:s El har vi arbetat med fiber- och teleinstallationer under många år.

Vi besitter mångårig erfarenhet och har utbildad personal för att projektera och bygga alla typer av datanät. Vi arbetar både med fiber och kopparnät och utför dragningar, kontakteringar, fibersvetsning samt mätningar av systemens prestanda.

Vi har ett stort kontaktnät av underleverantörer och samarbetspartners för att kunna hjälpa våra kunder med så väl stora entreprenader som de mindre jobben. För våra kunder innebär det att de kan lämna över ansvaret till oss, så löser vi det.

Medveten installatör av fiber, tele & data i Östergötland

Vi vet att kundens trygghet är det allra viktigaste när vi anlitas för att ta hand om installationer av fiber, tele & data i Östergötland. För att du som kund ska kunna vara säker på att vi jobbar så väl medvetet som effektivt har vi tagit fram policys för hur vårt arbete ska genomföras.

För oss är både tid och miljö av hög prioritet. Tid, för att vi alltid ska hålla vår tidsplan gentemot dig som kund. Miljö, eftersom en hållbar framtid är en förutsättning för vår bransch. Vi sätter en stor stolthet i att ha personal som är välutbildade och engagerade och som både följer våra policys och sätter kunden i första rummet.

Som exempel använder vi miljövänliga drivmedel och har alltid med oss nödvändig utrustning ut till kund. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig dialog med så väl kunder som personal och är mycket noga med att hålla tider och löften. Vi är därför ett självklart val när du söker en trygg leverantör för att utföra dina installationer i Östergötland!

Har du frågor angående fiberinstallationer i Östergötland?

Vi gillar när våra kunder hör av oss. Är det något du vill veta om oss eller om fiberinstallationer i Östergötland? Du kanske vill ha en offert, få en tidsplan eller vara säker på att vi jobbar med behörig personal?

Vare sig det gäller en ombyggnad av en villa eller om du som företagare behöver hjälp med ett bygge finns vi där. Ring oss på 0122-161 80 eller skicka e-post till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi på TG:s El följer inte strömmen – vi leder den!