Laddboxar i hemmet och på företaget

Äger du en elbil och är i behov av att få en laddbox för elbil monterad i Östergötland med omnejd och vill ha en välutbildad och engagerad leverantör? Då har du hittat helt rätt! På TG:s El har vi arbetat med de flesta typer av elinstallationer sedan 1982 och vi är givetvis duktiga på installationer av elbilsladdare.

Vi säkerställer att du får den laddbox som passar dina behov allra bäst och finns med hela vägen från kalkyl till installation och support. Oavsett om du är privat villaägare eller om du representerar en bostadsrättsförening, samfällighet eller ett företag tar vi fram den lösning på laddstolpe som passar dina önskemål som bäst.

Inför våra installationen ser vi alltid över vilka förutsättningar som finns kring just din fastighet och identifierar den kapacitet som finns så att du kan ladda bilen utan att störa övrig aktivitet i huset. Vi gör det enkelt för dig att ladda bilen hemma eller på företaget.

Har du sedan tidigare valt att installera solel på din fastighet är det heller inga problem. Det finns ett flertal lösningar för att få ut maximal effekt av solcellerna tillsammans med laddboxen.

Vill du veta mer?