Reparation, installation & service av vitvaror

Söker du hjälp med reparation, installation eller service av vitvaror i Östergötland med omnejd och vill ha en välutbildad och engagerad leverantör? Då har du hittat helt rätt! På TG:s El har vi arbetat med bland reparation, installation och service av vitvaror sedan 1982.

Vår personal har lång erfarenhet av service och reparation av alla typer av vitvaror – oavsett märke. Vi utför felsökningar av alla typer av vitvaror och reparerar allt från diskmaskiner och spisar för privat bruk, tvättmaskiner och torkskåp i bostadsrättsföreningar och hyresbostäder till större maskiner såsom Miele eller Wascatormaskiner.

Vid installation av nya vitvaror, eller i samband med byte eller flytt av vitvaror utför vi de elinstallationer som är nödvändiga.

Vi har ett stort kontaktnät av underleverantörer och samarbetspartners för att kunna hjälpa våra kunder med så väl stora entreprenader som de mindre jobben. För våra kunder innebär det att de kan lämna över ansvaret till oss, så löser vi det.

Medveten installatör och servicetekniker av vitvaror i Östergötland

Vi vet att kundens trygghet är det allra viktigaste när vi anlitas för att ta hand om elinstallationer i Östergötland. För att du som kund ska kunna vara säker på att vi jobbar så väl medvetet som effektivt har vi tagit fram policys för hur vårt arbete ska genomföras.

För oss är både tid och miljö av hög prioritet. Tid, för att vi alltid ska hålla vår tidsplan gentemot dig som kund. Miljö, eftersom en hållbar framtid är en förutsättning för vår bransch. Vi sätter en stor stolthet i att ha personal som är välutbildade och engagerade och som både följer våra policys och sätter kunden i första rummet.

Vi använder miljövänliga drivmedel och har alltid med oss nödvändig utrustning ut till kund. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig dialog med så väl kunder som personal och är mycket noga med att hålla tider och löften. Vi är därför ett självklart val när du söker en trygg leverantör för att utföra dina elinstallationer i Östergötland!

Har du frågor kring installationer av vitvaror i Östergötland?

Vi gillar när våra kunder hör av oss. Är det något du vill veta om oss eller om installationer och reparationer av vitvaror i Östergötland? Du kanske vill ha en offert, få en tidsplan eller vara säker på att vi jobbar med behörig personal?

Vare sig det gäller en ombyggnad av en villa eller om du som företagare behöver hjälp med ett bygge finns vi där. Ring oss på 0122-161 80 eller skicka e-post till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi på TG:s El följer inte strömmen – vi leder den!