Elinstallationer i Östergötland

Söker du hjälp med dina elinstallationer i Östergötland med omnejd och vill ha en välutbildad och engagerad leverantör? Då har du hittat helt rätt! På TG:s El har vi arbetat med bland annat elinstallationer, fastighetsservice och värmeinstallationer sedan 1982.

Vi arbetar med allt inom el – vi byter exempelvis eluttag, bygger elcentraler och monterar belysning både utomhus och inomhus. Vi åtar oss uppdrag i både stort och smått. Den kan exempelvis röra sig om större entreprenader där kunden behöver hjälp med projektering och installation av nyproducerade anläggningar såväl som villainstallationer och renoveringsarbeten.

I dagsläget har vi två projektledare och 14 drivna elektriker som inriktar sig mot större företag och entreprenader och de arbetar dessutom mycket med automation samt styr och regler av ventilationsanläggningar och värmesystem. Exempel på uppdrag är byggnation av förskolor, industrilokaler, kontorslokaler, vårdinrättningar och bostäder.

Vi har ett stort kontaktnät av och nära samarbeten med andra yrkesgrupper, underleverantörer och samarbetspartners för att kunna hjälpa våra kunder med så väl stora entreprenader som de mindre jobben. För våra kunder innebär det att de kan lämna över ansvaret till oss, så löser vi det.

Medveten leverantör av elinstallationer i Östergötland

Vi vet att kundens trygghet är det allra viktigaste när vi anlitas för att ta hand om elinstallationer i Östergötland. För att du som kund ska kunna vara säker på att vi jobbar så väl medvetet som effektivt har vi tagit fram policys för hur vårt arbete ska genomföras.

För oss är både tid och miljö av hög prioritet. Tid, för att vi alltid ska hålla vår tidsplan gentemot dig som kund. Miljö, eftersom en hållbar framtid är en förutsättning för vår bransch. Vi sätter en stor stolthet i att ha personal som är välutbildade och engagerade och som både följer våra policys och sätter kunden i första rummet.

Vi använder miljövänliga drivmedel och har alltid nödvändig utrustning med oss ut till kund. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig dialog med så väl kunder som personal och är mycket noga med att hålla tider och löften. Vi är därför ett självklart val när du söker en trygg leverantör för att utföra dina elinstallationer i Östergötland!

Har du frågor angående elinstallationer i Östergötland?

Vi gillar när våra kunder hör av sig. Är det något du vill veta om oss eller om elinstallationer i Östergötland? Du kanske vill ha en offert, få en tidsplan eller vara säker på att vi jobbar med behörig personal?

Vare sig det gäller en ombyggnad av en villa eller om du som företagare behöver hjälp med ett bygge finns vi där. Ring oss på 0122-161 80 eller skicka e-post till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi på TG:s El följer inte strömmen – vi leder den!