Om oss

Vi kan elteknik och solenergi

1982 grundades TG:s EL i Finspång AB och redan då förstod vi vikten av att erbjuda kunder god service och kvalité. Idag, 40 år senare har vår gedigna kundservice och expertis gett resultat i form av ett ständigt växande bolag och flera kompetenta medarbetare från branschen.

Sedan 1 juli 2022 är vi en del av solenergikoncernen Soltech. Under 2023 fusionerade TG:s El även in Smart Solkraft i verksamheten. Den förändringen som sker gentemot dig som kund är att vi nu kan jobba bredare och erbjuda snabbare och bättre service, garantier samt starkare support.

Våra kunders efterfrågan på solenergi växer dagligen och för att kunna konkurrera i framtiden behöver elteknikbolag besitta solenergi-kompetens. Med Soltech som ägare har vi nu förutsättningarna för att utveckla solenergi som verksamhetsområde ytterligare.

TG:s El är ett glatt gäng med expertkompetens inom våra arbetsområden. Vi är måna om att våra anställda trivs och har en god stämning på arbetet.

Vår policy

Vi vet att kundens trygghet är det allra viktigaste när vi anlitas. För att du som kund ska vara säker på att vi jobbar så väl medvetet som effektivt har vi tagit fram policys för hur vårt arbete ska genomföras.

För oss är både tid och miljö av hög prioritet. Tid, för att vi alltid ska hålla vår tidsplan gentemot dig som kund. Miljö, eftersom en hållbar framtid är en förutsättning för vår bransch. Vi sätter en stor stolthet i att ha personal som är välutbildade och engagerade och som både följer våra policys och sätter kunden i första rummet.

Som exempel använder vi miljövänliga drivmedel och har alltid med oss nödvändig utrustning ut till kund. Vi strävar alltid efter en öppen och ärlig dialog med så väl kunder som personal och är mycket noga med att hålla tider och löften. Vi är därför ett självklart val när du söker en trygg leverantör för att utföra dina installationer.