Solenergi, laddning och lagring

Vi gör det enkelt och lönsamt för dig att bli elproducent

Vill du producera din egen klimatsmarta el och vara självförsörjande på energi? Då är solel ett mycket smart val! Genom solceller kan du oberoende av andra få nästan oändlig tillgång till el och energi. Förutom att solpaneler har minimal påverkan på naturen kan du också sälja överskottsel till energibolag. Med solpaneler kan du sänka dina elkostnader och öka värdet på din fastighet med hjälp av solen.

TG:s El hjälper dig från start till mål med projektering, pappersarbete, installation och driftsättning. Den höga kvaliteten på våra solpaneler/material och vårt noggranna arbete kommer att göra din investering långsiktig och underhållsfri.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om våra solcellslösningar, laddnings- och lagringsmöjligheter.

Kontakta oss

Varför välja solenergi?

Minskade elkostnader
Solceller hjälper dig att minska dina elkostnader och är dessutom värdehöjande för din fastighet.
Miljövänligt alternativ
Att ta vara på det naturliga solljuset är både hållbart och kostnadseffektivt.
Underhållsfritt
Solceller är nästintill underhållsfria och har en livslängd på cirka 20-30 år.
Lagra eller sälj din solel
Genom att komplettera solcellsanläggningen med ett solbatteri kan du lagra eller sälja den överskottsel som du inte gör av med.
Solceller för olika typer av fastigheter
Solceller kan installeras på tak, fasad och mark.
Grönt teknikavdrag för arbete och material
Som privatperson kan du ta del av skatteavdraget Grön teknik som ger 20% rabattavdrag för solenergi och 50% rabattavdrag för ladd- och batterilösningar.

Helhetslösningar inom solceller

TG:s El är ett tryggt bolag med många års erfarenhet inom solenergi. Vi vet hur man skapar hållbara, lönsamma och högkvalitativa solenergianläggningar, stora som små. Oavsett om du är privat villaägare, representerar en bostadsrättsförening, samfällighet eller ett företag tar vi fram den solcellsanläggning som passar din fastighet bäst.

Vi erbjuder helhetslösningar vid installation av solceller och vi tar även hand om allt elarbete.

 

Laddboxar och laddstolpar

Vi hjälper dig med installation av laddbox och laddstolpe eller förberedelser för dina framtida laddinstallationer. Vi säkerställer att du får den utrustning som passar din fastighet och finns med hela vägen från kalkyl till installation och support. Oavsett om du är privat villaägare, representerar en bostadsrättsförening, samfällighet eller ett företag tar vi fram den lösning på laddning som passar dina önskemål bäst.

Inför våra installationer ser vi alltid över vilka förutsättningar som finns och identifierar den kapacitet som behövs så att du kan ladda bilen utan att störa övrig aktivitet i huset. Vi gör det enkelt för dig att ladda bilen hemma eller på företaget.